Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Sandra - 13 maj 2011 07:21

Det blev wook igår ändå och det luktade ljuvligt då jag fixade till en marinad bestående av soja, rapsolja, sambal oelek, ingefära, svartpeppar, vitlök, salt och vitvinsvinäger. Det luktade utomlands och med de ljumma vindarna utifrån kändes det som om vi var på Maldiverna för en stund. :-)


Mäklaren kom strax innan 20.00 och diskuterade vårt lilla hus. Han sa precis som de andra att den lilla svårigheten vi har är antalet rum. Han gav oss ett ungefärligt pris som stämde överens med de andra två mäklarna vi diskuterat med. Han hade ett par bra idéer så nu står det mellan honom och vår fina favoritmäklare. Här måste vi tänka slantar och inte välja mäklare för att den ena är så söt och snäll. :-)


Vi är mer eller mindre säkra på att vi vill ha huset som vi kikat på, MEN är vi knäppa om vi köper ett hus på endast 140 kvm när vi har chansen att välja ett större? Läget eller storleken? J´s kusin med familj bor i ett hus som är ung. lika stort och de letar efter ett större. Dock har de vant sig vid att bo i närheten av förskola, skola, affär och tåget. Deras barn på 5 och 7 har dessutom funnit kompisar som de leker med dagligen. Nu vill de hitta ett större hus i närheten och det är inte det lättaste. Tror att deras hus är 10 kvm mindre och de har en mindre trädgård än den tomten vi kollat ut. Ska ringa dem!


Vår dröm om att bygga nytt kvarstår och bor vi i huset fram till S ska börja "lekis" och bygger under tiden så kanske vi inte skadar honom alltför mycket.:-/ Har alltid drömt om en stor och plan tomt med ett hus i New England stil och gärna egenritat. En dag!! :-)


I helgen kommer J att köra på härhemma med staketbygge m.m Vi kommer att beställa jord till graven vi grävt på framsidan. Slänga gamla utemöbler, sängbottnar och annat skräp som finns.

Jag och S håller oss borta helt enkelt. :-)

Presentation


En familj på tre som nu vill sälja vårt hus för att bygga ett nytt hus. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards