Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Sandra - 11 januari 2011 17:09

Karlsson hus är utan tvekan den husleverantör med flest vackra hus enligt mig och jag är säker på att många många många andra håller med mig. Det är inte det viktigaste när man beslutar sig för vilket hus man vill lägga sin tid och pengar på utan det är många faktorer som spelar in som pris, miljö, detaljer m.m Det otroliga med Karlsson hus är att de har allt detta. I deras prisvärda standardpaket ingår de detaljer man får betala extra för hos de flesta andra husleverantörer, de gör energisnåla hus och priserna är inte överdrivna.


a.     

  Stora lusthuset Torsjö från Karlsson hus är det huset med det lilla extra, det hus som gör en lycklig som ägare, men också det hus som får förbigående att känns sig varma inombords. Jag har aldrig sett ett hus utstråla värme och kärlek som Stora lusthuset. De lyckliga som beslutar sig för detta hus kommer garanterat alltid att känna sig hemma.

Stora lusthuset skulle jag vilja bo i .... :-)


 Kika in hos Viveka i hennes underbart vackra Humlebacken om du också vill tävla. Vill du inte tävla så kika in ändå för där hittar du massvis med inspiration. :-)

 http://humlebacken.blogg.se/2011/january/utkast-jan-10-2011.html


Och självklart ska du besöka Karlsson hus och kika på alla deras underbara hus. Har du inte tänkt dig att bygga hus innan så kommer längtan smygande efter besöket hos dem. :-)

http://www.karlsonhus.se


Hos Hem och Hav ser du alla finfina priser man kan vinna. Helt klart värt ett besök och där hittar man alltid något fint man kan handla.

 http://www.hemohav.se/







Av Sandra - 11 januari 2011 10:41

Igår åkte jag och sonen till sambons kusin och drack kaffe och hämtade en hel del leksaker som vi fick ta över. Mycket uppskattat! :-)

De bor i Sollentuna, i ett hus som ligger precis vid Edsviken. En härlig sluttande sjötomt och med en utsikt som är helt fantastisk. Eftersom vi inte kommer att kunna köpa en tomt/hur där så är vi otroligt glada att vi kan hälsa på dem och njuta av deras utsikt på terassen. :-)

  

 En lånad bild, ej tagen från det huset

 

De har dessutom ett massivt trägolv som jag så gärna vill ha. En nyans mörkare hade varit jättefint, men som många säger så blir huset betydligt mörkare och mindre med ett mörkt golv. Väljer vi dessutom Terihuset så tar den amerikanska verandan också en hel del ljus.


Imorgon och på fredag kommer två olika radonsaneringsfirmor hit för att ge oss en offert på sanering. Hoppas att detta blir gjort så snart som möjligt så att vi alla tre kan flytta ner till rummet på nedervåningen. Jag är så förväntansfull och vill så gärna börja bygga vårt hus med det lilla extra.


Presentation


En familj på tre som nu vill sälja vårt hus för att bygga ett nytt hus. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards