Alla inlägg den 21 mars 2011

SOL

Av Sandra - 21 mars 2011 10:34

Vi skulle ha åkt till sälen på onsdag, men nu kanske vi får vara hemma istället. Feber sen igår och förkylning på G har vår lilla kille fått lagom till inskolningen på förskolan som skulle ha skett idag samt sälen på onsdag. Tråkigt!

Helgen var härlig och vi hann med att ta det lugnt på ett sätt vi sällan gör. Med att ta det lugnt menar jag att vi alla tre sov middag igår vilket behövdes.


I fredags åkte S och J till svärföräldrarna i Vallentuna och hälsade på J´s faster som var på sverigebesök. Hon bor vanligen i Boston och är hemma ett par ggr per år. Jag kände mig helt slut och behövde vara ensam ett par timmar.

Jag städade på 45 min för att sen kunna koppla av. Sån är jag! :-)

Sen la jag in min favoritmusik på spotify, tog ett stort glas rödvin, tände husets alla ljus och la mig i soffan för att försöka hitta tillbaka till identitet S. Tror jag lyckades ...


När de kom hem så kände jag mig utvilad och redo att hoppa in i ekorrhjulet igen.


På lördagen så tog jag mig iväg till Medley för att köra ett Body Pump pass vilket jag ångrade direkt efteråt. Jag är helt mör fortfarande och det är inte skönt. Jag trivs inte att träna tillsammans med 20 andra. Jag gillar att träna ensam har jag märkt. Sån är jag! :-)


Sen åt vi lunch innan vi tog en promenad till lekparken för att fika och gunga. Därefter åkte vi iväg till Elgiganten och Bauhaus. Mysig middag på kvällen och klockan 21.30 släckte vi läslamporna. :-)


5.00 var det uppstigning för J och S på söndagmorgonen. Jag vaknade klockan 7.00 och kunde knappt röra mig. Träning är farligt! :-) Hämtade kaffe och nya Föräldrar och barn. Låg kvar i sängen till 8.00 och kände mig piggare än någonsin.

J föreslog att vi skulle ta med oss kaffe och åka ut till mitt absoluta favoritområde för att kolla på en tomt som J tyckte massor om. (inte jag). Den är superfin, men jag vill bygga mitt hus på en fotbollsplan allra helst. :-)


Vi åkte ut och stannade i 3 h. Gick runt, pratade med människor, drack kaffe och mätte lite på tomten. S var hur lugn som helst precis som sina föräldrar.

J älskar tomten och jag älskar området!!! Är det det som kallas att kompromissa?

Solen sken och hela familjen mådde så otroligt bra. Bästa dagen på länge!


Vi åkte hem och kollade igenom alla huskataloger. Jag ser framför mig ett stort och rektangulärt hus med liggande panel. Pool och uthus strax framför baksidan och sen en stor gräsmatta runt. Det blir inte så om vi köper denna tomt så därför måste jag omprocessa lite. Det är värt det om det blir det området. Känner mig så harmonisk där.


Igår kväll kom febern på S så han sov mellan oss i natt vilket han inte gjort sedan han var 3 månader gammal. Mysigt! :-)


Dags att sätta igång att inte göra någonting....


:-) 

Presentation


En familj på tre som nu vill sälja vårt hus för att bygga ett nytt hus. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards