Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Sandra - 16 juni 2011 10:18

Det var ett tag sen jag skrev något här och mindre kommer det dessvärre att bli då jag börjar jobba på måndag. :-/ Lite nervös, men otroligt förväntansfull. 

Vi kommer nu att lägga ut bilder på huset på skandiamäklarnas hemsida m.m med rubriken kommande försäljning då vi kommer att lägga ut det i slutet av augusti/början av september när de flesta kommit tillbaka från semestern.  


Vi har hittat en tomt IGEN och den är över 2000 kvm stor vilket är stort här i Sthlm´s län. Det lutar åt ett hus med 1 plan och det finns få snygga som inte liknar en förskola eller gruppboende. :-) A-K, Hasseludden är supervackert!! :-)


Här är våra önskningar!


- Minst 160 kvm stort

- Amerikansk veranda på lång- eller kortsidan.

- Sadeltak

- Liggande panel

- 4 sovrum

- öppen planlösning

- dörr ut från kök, tvättstuga, vardagsrum och vårt sovrum

- köksö

- öppen spis

- vinkel eller något kul som gör att det händer något i fasaden

- Vårt rum på ena sidan och barnens rum på andra sidan


Det kanske blir att anlita en arkitekt! :-)


Annars gillar vi funkishus, men jag har för mig att vi måste ha sadeltak.


Huset får gärna gå i helvitt med svarta detaljer eller svart med svarta detaljer.


Var ska vi ta vägen mellan detta hus och det nya huset? hm...återstår att se.


Detta är min sista dag ensam hemma och jag tar det lugnt på alla sätt och vis. Imorgon är min sista dag med min fina kille och då åker vi nog någonstans. Tänk att jag varit hemma sedan 1 okt 2009! Lång tid!

Ikväll och imorgon kväll är J iväg på olika avslutningar med jobbet. Imorgon sover de borta och jag ska kolla på tjejfilmer när min pruttunge lagt sig.

På lördag ska vi rensa i garaget för att på söndagen åka iväg med allt. På kvällen ska jag på tjejmiddag hos svägerskan och det ska bli hur kul som helst.

På lördag är det tomtvisning och fika med J´s faster from Boston.

Sedan är det dags att ladda inför måndag!! :-)


I lördags åkte vi tidigt till torpet för att klippa ner åkern som blivit. J lämnade av mig och S hos mina föräldrar och åkte själv till åkern och röjde. Vi hade en supermysig dag med bad i sjön, kaffe på altan och massa massa kvalitétssnack. Mina syskon är 16, 14 och 12 år så de är underbara just nu. Vi trivs verkligen ihop och S älskar dem även om han tycker yngsta morbrodern har lite väl mörk röst. ;-)

När J äntligen kom så åt vi lunch innan vi åkte hem till Sthlm för att duscha. 30 min senare satt vi i bilen på väg till Grimsta där vi var bjudna på middag. Supertrevligt sällskap och jättegod mat. Våra barn i samma ålder lekte på den perfekt stora gräsmattan. Lilla E ville kramas hela tiden och i början gick det bra, men när tröttheten kom in så blev E mer kramig och S mindre kramig. :-)


På söndag bjöd vi över J´s familj på grillkväll och det var som vanligt jättekul. S och hans lillkusin som är 5 månader äldre börjar hitta varandra mer och mer. Storkusinen på 6 år är så fin med honom och S tycker att han är superrolig. :-)


Ska nu njuta av mina sista timmar ensam innan hämtning.


Ha en bra dag alla glada!! 

Presentation


En familj på tre som nu vill sälja vårt hus för att bygga ett nytt hus. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards