Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Sandra - 8 juni 2011 16:21

Jag har fått viss kritik att jag inte riktigt är mig själv på bloggen. De har helt rätt i det eftersom denna blogg till en början var en blogg för vårt kommande husbygge. Det finns seriösa personer med seriösa bloggar som har denna adress och jag vill göra ett gott intryck antar jag. Jag är allt annat än seriös som person. Jag är en mycket mycket frispråkig person full av dålig humor och spontanitet.


Jag kan ibland identifiera mig med Mia Skäringer. Jag förstår verkligen hennes humor och det hon säger skulle lika gärna kunna komma från mig. MEN det som skiljer oss mest åt är att hon har förmågan att skita i vad alla andra tänker och tycker. Hon är den hon är och det får vi antingen acceptera eller inte.

Dit vill jag komma!! Jag är inte långt därifrån!

Jag började lyssna på Mia och Klara för många många år sedan när de hade sitt radioprogram.

Jag och C satt hemma hos henne eller mig nere i Halmstad och skrattade konstant i 2 h. Bakfulla och mycket lätt till skratt. Vi var nog bakfulla varenda söndag.  Alltså fulla varenda lördag. Det var livet nere i Halmstad det!

Mia och Klara var lite före sin tid och deras intelligenta humor fastnade hos mig för alltid.


Så hädanefter kommer jag att vara jag helt enkelt.... :-)

Av Sandra - 8 juni 2011 10:39

Jag lämnade lillskrot vid 8.30 och sen dess har jag varit lite passiv. Imorgon är det fotografering och jag vet inte var jag ska börja. Jag har plockat bort allt och har egentligen bara plock, fix och städning kvar. När S kommer hem åker allt fram igen så det är liksom ingen idé att göra så mycket idag. Imorgon har jag 3,5 h på mig att städa och jag tror att det räcker. Det är bara att plocka in allt i lilla badrummet då vi inte ska fotografera det.

Jag ska kika på Hemnet och se hur alla andra har stylat. Sen inför visningen är det helt annat för då måste det vara skinande rent. :-)


Hoppas hoppas att någon vill köpa vårt hus!!


Dags att knarka hemnet då!!

Presentation


En familj på tre som nu vill sälja vårt hus för att bygga ett nytt hus. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards